В момента размера на гумите ми е 185/65/14 със тези гуми съм я купил. и искам сега да си купя нови гуми дали да си купя същият размер или може би това е грещният размер за моята кола. струвами се, че Алфата ми е много ниска
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за гумите
Collapse
X
-
Аз съм със 195/50/15 и колата е много стабилнаВярно че е доста ниска, но гледайте положително на това. За жалост пътищата са ни много лоши, особено на пролет, когато пак се показват всички дупки. Ако сложиш ниско-профилни гуми колата ти няма да стане по-ниска, просто ще почне да вози по-твърдо. А някой може ли да ми каже дали, ако сложа 205/45 или 40
разхода на колата ще се вдигне и дали ще почне да варви по малко и да се мъчи. Багодаря
Alfa Romeo 145 1.4 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlinstА някой може ли да ми каже дали, ако сложа 205/45 или 40разхода на колата ще се вдигне и дали ще почне да варви по малко и да се мъчи. Багодаря
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от konstantinАз какви гуми да си взема същите със каквито съм сега 185/65/14 или някакви други ?
Някой може ли ми каже моята кола по книга със какви гуми трябва да е ?и е като АТВ грозно е
алфата е създадена да се движи ниско до асфалта
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OПървоначално публикувано от konstantinАз какви гуми да си взема същите със каквито съм сега 185/65/14 или някакви други ?
Някой може ли ми каже моята кола по книга със какви гуми трябва да е ?и е като АТВ грозно е
алфата е създадена да се движи ниско до асфалта
Не беха ли 185/65
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Re: Въпрос за гумите
Първоначално публикувано от konstantinВ момента размера на гумите ми е 185/65/14 със тези гуми съм я купил. и искам сега да си купя нови гуми дали да си купя същият размер или може би това е грещният размер за моята кола. струвами се, че Алфата ми е много ниска
Comment
Comment